lørdag den 15. april 2017

Interesseret I Fotografering?

Interesseret I Fotografering? Tag Et Kig På Denne


Dette parti fotografering tips er et fremragende udgangspunkt for uerfarne fotografer, der er ivrige efter at lære færdigheder og taktik. Denne indsamling skal hjælpe den måde til en professionel.

Et dSLR er en nødvendighed, hvis du sigter mod at blive seriøse fotografer. Denne type af digital single lens refleks kamera vil give dig se motivet, når du tager fotoet. Du bør få et full-frame DSLR, så vil du være i stand til at få detaljerede billeder.

En måde at forbedre din egen fotografering færdigheder, er at få inspiration fra andre fotografer. Ved at tage tid for at se den kunst, som skabes af andre fotografer, vil du huske, at det perfekte skud kan blive optaget gennem et utal af metoder og teknikker.Vælg kun dine bedste billeder til at fremvise eller display.Vis ikke alt for mange billeder og varierer præcis samme emne.Det kan være meget kedeligt, hvis folk søger på samme ting igen og igen. Holde ting unik ved at afprøve forskellige typer af din fotografering.

Mens baggrunden er vigtigt, seere, der ofte fokuserer på forgrunden i stedet for.Digitale kameraer


Sørg altid for at have et fuldt opladet batterier i kameraet. Digitale kameraer normalt bruger ganske lidt strøm, især når du bruger LCD-skærmen; derfor, så sørg for, at dine batterier er fuldt opladet, før de skal til at bruge kameraet. Du bør også medbringe ekstra kamera batterier med at være forberedt på et langskud.

Du er nødt til at finde en sund blanding af lukkertid, blændeværdi og lukkertid.Disse tre funktioner bestemme eksponeringen af dit billede eksponering. Du ønsker ikke at undgå enten at overeksponere eller undereksponere billedet, undtagen i visse særlige tilfælde.

Overveje at finde en klub, der tager billeder, eller bare at gå ud og tage nogle billeder med en kollega fotograf. Mens andre fotografer, der kan give dig værdifulde oplysninger og råd, du kan være i stand til at lære nogle nye teknikker og tricks fra andre. Undersøg de stilistiske forskelle mellem billeder, som du tog sammen for at se, hvordan de samme objekt.

Der er ingen store hemmeligheder til at blive en god fotograf. Hold skydning og få erfaring. Med et digitalt kamera, du kan fyre væk, og ikke føler sig presset til at bevare billeder, som du ikke kan lide.

Brug manuel fokus


Brug manuel fokus, og lås den højre, før du tager billedet.

Har du en til at tage billeder af nogle emner, som har et regn-effekt? Du kan lave denne effekt selv ved at tage en spray flaske og dækker dit emne forud til at fotografere.

Selvom det er fristende at sætte dit digitale kamera på den laveste indstilling for at få flere billeder på kortet, før der for at hente dem, så sørg for at du forstår konsekvenserne af din handling. Den lavere indstilling bør kun bruges til billeder, der vil være at vise dem på din computer skærm.

Brug den manuelle hvidbalance når du tager dine billeder. Det kræver lidt øvelse at få tingene i orden, men ved hjælp af denne funktion vil give mere kreativitet til at komme igennem i dine fotos.

Du bør altid have en idé om, at hvis du ønsker at bruge highlights og skygger i billeder.Det er dog muligt at tage to billeder af dit emne, man udsætter hver, og sætte dem sammen i et perfekt eksponeret billede.

Mange mennesker er afhængige af solen for at skabe en naturlig silhuet; men herunder de mest populære metode til at bruge en solnedgang. Hvis den baggrund er mere oplyste end emnet, en silhuet kan vises bag omdrejningspunkt. Bare husk på, at nogle gange omridset af en krop eller ansigt kan fremhæve en lidet flatterende funktion.

Kreative


Prøv at tage billeder i forskellige vinkler til at gøre dine billeder mere kreative. Alle kan hurtigt tage et hoved billede af en scene. Kig ned til jorden, som fra højt oppe eller jorden. Du kan også finde, at vinklet eller diagonal skud skabe et markant fotografisk oplevelse.

Brug forskellige lukkertider for at få usædvanligt skud. Mens de fleste rekreative fotografer stole på en hurtigere lukkerhastighed for at snappe billeder, forestil dig mulighederne til at tage billeder med en langsommere lukkertid.Vidste du se, at fyr på den person, ridning en cykel, der var kommet forbi i et hurtigt tempo?Dette vil gøre cyklist i klart fokus, men baggrunden er sløret, som giver en visuel anelse om, at han er på vej.

Når du arbejder med objekter, der bevæger sig hurtigt, så sørg for at du har de rigtige indstillinger på dit kamera, så de ikke blot fremstår som udvisker. Denne indstilling vil skabe klarere billeder af hurtigt bevægende objekter.

Skyde et så lavt niveau, at bede en om at se mere kraftig og stor. Hvis du ønsker at få dem til at fremstå svagere, få billedet ud fra et højere niveau.

Du behøver ikke altid brug for din kameraet vandret. Du kan få et visuelt slående billede med dit kamera lodret. Zoom ind på din genstand for en intens effekt, eller zoom linsen ud for at fange hele motivet.

Øge lukkerhastigheden, når du tager fotos i ringe oplyste områder. Dette stopper billeder fra, der kommer ud sløret.

Du kan spille rundt med de forskellige lukkertid. Dette er især nyttigt, når man fotograferer i hurtige action-miljøer. Du kan også bruge en langsommere lukkerhastighed for at skabe motion blur indstillinger. Du kan fotografere vandløb og vandfald når du bruger motion-blur med langsommere lukkerhastighed metode.

At tage tid ud af dit kamera.


Fotografering af billeder om natten, er et helt andet emne.

Hvis du er ude og se noget, du ønsker at tage et billede ud, bare tage det til efterretning og tage et billede af det, næste gang du besøger det pågældende område. Medbringe en notesblok til at notere placeringen af de steder, du gerne vil vende tilbage til.

Med lidt held, den håndfuld af de forslag, der er omfattet i denne artikel kommer til at komme i gang på højre fod ned badekar bedre fotografering. Denne samling af tips blev håndplukket til at hjælpe med at forbedre din fotografering færdigheder og få du startede med at tage fantastiske billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar